Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Masennus vie yhä useamman työkyvyn

Masennus ajaa yhä useamman työkyvyttömyyseläkkeelle, kertoo Iltalehti. Myyrmäen terveysasemalle tulee nykyään paljon enemmän masennusta potevia kuin vielä viisi vuotta sitten.

Mäkkäristä löytyy vielä kesätöitä

McDonald’s-yrittäjä Esa Soininen aikoo palkata tänä vuonna enemmän työntekijöitä kuin viime vuonna, kertoo yrittaja.fi. Soininen omistaa viisi McDonald’s-ravintolaa pääkaupunkiseudulla, mukaan lukien Myyrmäessä.

Myyrmannin remontti valmis syksyllä

Myyrmäessä sijaitsevan kauppakeskus Myyrmannin remontti valmistunee elo-syyskuussa 2010. Kauppakeskus keskittyy entistä enemmän muotiin ja vapaa-aikaan. Myyrmannin kävijämäärät ovat kasvaneet vuoden alussa.

Louhelan Huolto etsii uutta toimitusjohtajaa

Vantaalainen isännöinti- ja huoltoyhtiö Louhelan Huolto Oy etsii uutta toimitusjohtajaa. Myyrmäessä toimivan yhtiön nykyinen toimitusjohtaja on Jukka Huvilinna. Louhelan Huollon omistavat alueen asunto-osakeyhtiöt.

Myyrmäen kevätmarkkinat 27.03.2010

Myyrmäen kevätmarkkinat järjestetään lauantaina 27.03.2010 kello 09:00-18:00. Markkinat levittäytyvät Myyrmäen keskustan Paalutorille, Liesitorille ja pitkin Myyrmäenraittia.

Myyrmäkeä esitellään Asuntomarkkinoilla

Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen esiintyvät yhdessä Asuntomarkkinoilla 25.-28.3. Helsingin Messukeskuksessa. Vantaa esittelee messuilla mm. Myyrmäen kehittämissuunnitelmaa.

Myyrmäen Postinumeron 100. ystävä

Christina Zühlke on Myyrmäen Postinumeron 100. Facebook-ystävä. Christina on asunut Vantaan Vapaalassa vuodesta 1965 ja seurannut Myyrmäen kehitystä alusta alkaen, hän kertoo haastattelussamme.