Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Liikenteen kehitys Myyrmäessä 2009

Vantaan kaupungin laatimien liikennelaskelmien mukaan autoliikenne Myyrmäessä on hieman kasvanut, kun taas polkupyöräliikenne on selvästi vähentynyt. Laskelmat sisältävät myös Myyrmäen bussiterminaalin sekä Myyrmäen ja Louhelan juna-asemien matkustajamäärät.

ParkCom takaisin Myyrmanniin?

KKO:n mukaan ParkCom Oy:llä oli oikeus periä maksua virheellisestä pysäköinnistä kiinteistöyhtiön pihamaalla, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden lukija kertoo lopettaneensa parkkisakkojen takia asioinnin Myyrmannissa. “Niinpä taidan taas joutua tekemään”, hän toteaa.

“Parkkisakoissa rahastuksen makua”

Jaetaanko Vantaalla sakkoja salaa, kysytään Vantaan Sanomien Päivän Puheenaiheessa. Vantaalaismies sai parkkisakon Myyrmannissa ja kahden viikon kuluttua uhkauksen ulosmittauksesta. Sakkolapusta puuttui kuitenkin laskun kirjoituspäivä ja eräpäivä.

Lumi valtasi Energia Areenan parkkialueen

Myyrmäen Energia Areenan pysäköintialue on vain osittaisessa käytössä runsaslumisen talven vuoksi, kertoo Vantaan Sanomat. Areenan taaemmalla parkkikentällä ei ole talvikunnossapitoa. Alueella saa nyt pysäköidä maksutta ilman aikarajoitusta.

Kaupungin lappuliisat Myyrmannissa

Vantaan kaupungin lappuliisat ovat alkaneet jakaa pysäköintivirhemaksuja Myyrmannin parkkihallissa, kirjoittaa nimimerkki Rooperts Vantaan Sanomien keskustelupalstalla. Samaan aikaan ParkComin juttu on korkeimmassa oikeudessa, hän muistuttaa tyytymättömänä.

Myyrinselkä hakee lisää pysäköintitilaa

Louhelan juna-aseman vieressä sijaitseva Kiinteistö Oy Myyrinselkä hakee asemakaavan muutosta, jolla rakennuksen pysäköintialuetta laajennetaan viereiselle katuaukiolle ja oleskelualueelle. Rakennuksessa on useita liiketiloja. Uusia pysäköintipaikkoja tulisi 14.