Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Tour de Metropolia toukokuussa

Metropolia Ammattikorkeakoulun Fillarijengin toinen Tour de Metropolia -pyöräilytapahtuma järjestetään torstaina 27.5. Tapahtuman ideana on kiertää pyöräillen Metropolian eri toimipisteet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mainostaa työmatkapyöräilyä ja pitää hauskaa.

Myyringin tilojen haku alkanut

Myyrmäen Myyringin käyttövuorot toimintakaudeksi 2010-2011 ovat haettavissa 30.4. mennessä. Käyttövuoroja myönnetään toimintaan, joka tukee alueen asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Jenkkifutiskausi alkoi Myyrmäki-hallissa

Amerikkalaisen jalkapallon junioriturnaus, Snow Bowl II, pelattiin Vantaan Myyrmäki-hallissa lauantaina 20.03.2010. Vantaan TAFTin järjestämään turnaukseen osallistui kaikkiaan 15 nuorisojoukkuetta.

Lentopallon tyttöjen superlauantai

Lentopallon tyttöjen superlauantai järjestetään Myyrmäen Energia Areenalla 27.3. klo 10:00-16:30. Tapahtumaan odotetaan 160 tyttölentopalloilijaa, kertoo Vantaan Sanomat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tyttösalibandy esittäytyy Myyrmäessä

Salibandyseura Vantaan tyttöjoukkueet esittäytyvät Myyrmäen Urheilutalolla ma 29.3. klo 18:00-19:30. Tapahtumassa mukana pienet mimmisählytytöt sekä SB Vantaan Ässien sekä SB Vantaan Pallosalamien tytöt.

Myyrmäen Postinumeron 100. ystävä

Christina Zühlke on Myyrmäen Postinumeron 100. Facebook-ystävä. Christina on asunut Vantaan Vapaalassa vuodesta 1965 ja seurannut Myyrmäen kehitystä alusta alkaen, hän kertoo haastattelussamme.

Kaksoisjääbaletti Myyrmäen jäähallissa

Etelä-Vantaan Taitoluistelijain luistelukauden päättää kaksoisjääbaletti Ruma Ankanpoikanen ja Pikku prinssin avaruusseikkailu. Näytökset ovat Myyrmäen jäähallissa lauantaina ja sunnuntaina 17.-18.04.2010 klo 13 ja 16.