Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Matonpesupaikat käyttöön toukokuussa

Vantaan matonpesupaikat avataan viikolla 19 ja ne ovat käytössä syyskuun puoliväliin asti. Myyrmäen matonpesupaikka sijaitsee Uomatiellä. Matonpesupaikka löytyy myös Jokiuoman puistosta.

Demarien vappulounas Kultakaivoksessa

Länsi-Vantaan demariyhdistykset järjestävät yhteisen vappulounaan 1.5. klo 16 ravintola Kultakaivoksessa Louhelassa. Vappulounaalle ovat tervetulleita puolueen jäsenet, kannattajat ja heidän ystävänsä. Tilaisuudessa Jukka Hako haastattelee vantaalaisia eduskuntavaaliehdokkaita.

Lasten FutisTiimi kesällä 2010

Vantaan Jalkapalloseura järjestää lasten FutisTiimin Myyrmäessä alkaen 03.05.2010. FutisTiimi on 3-5 -vuotiaiden jalkapalloryhmä, jossa kehitetään lapsen liikunnallista osaamista. FutisTiimin hinta on 90 euroa.

Myyrmäen ja Louhelan asemille pintaremontti

Myyrmäen, Louhelan ja Martinlaakson juna-asemilla tehdään pintaremontti vuoden 2010 aikana, kertoo Vartti. Perusremontti tehtäneen kuitenkin vasta vuonna 2014. Myyrmäen asemalle suunnitellaan grilliä.

Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena

Länsi-Vantaan suunnitteluohjelman mukaan Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena. Merkittävimmät kaavoituskohteet ovat Myyrmannin laajennus ja asuntorakentaminen Myyrmäen keskustassa. Uomatien länsipäähän rakennetaan myös uusia asuntoja.

Lapsibaletti sulautuu Tanssiopistoon

Vantaan Lapsibaletti sulautetaan Vantaan Tanssiopistoon kuluvan vuoden heinäkuun lopulla, kertoo Vantaan Sanomat. Lapsibaletilla on noin 140 oppilasta. Studio Tamarin Louhelassa jatkaa Tanssiopiston opetuspisteenä.

Louhelan Huolto etsii uutta toimitusjohtajaa

Vantaalainen isännöinti- ja huoltoyhtiö Louhelan Huolto Oy etsii uutta toimitusjohtajaa. Myyrmäessä toimivan yhtiön nykyinen toimitusjohtaja on Jukka Huvilinna. Louhelan Huollon omistavat alueen asunto-osakeyhtiöt.