Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Joululauluja levytetään Myyrmäen kirkossa

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri suunnittelee levyttävänsä joululauluja Myyrmäen kirkossa 11.-13.06.2010. Levyllä tunnettuja joululauluja on sovitettu uudella tavalla kuorolle ja solisteille.

Myyrmäen keskustaan jouluvalot?

Myyrmäen aluetoimikunta on esittänyt jouluvalojen hankkimista Myyrmäen keskusta-alueelle. Valot mahdollistaisivat erilaisten joulutapahtumien järjestämisen ja joulukatujen avaamisen vuosittain.

Joulunahinat työllistivät poliisia

Poliisille kertyi työtehtäviä Vantaalla joulunpyhinä huomattavasti enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana, kertoo Vantaan Sanomat. Pahoinpitelyistä kaksi tapahtui Simonkylässä ja yksi Myyrmäessä.

Kinkkua sulattelemaan liikunnalla

Myyrmäen uimahallilla järjestetään joulun pyhien jälkeen kinkunsulatusta, kertoo Vantaan Sanomat. Lattiajumppaa on tarjolla keskiviikkona 30.12.2009 kello 12:00–12:55 ja vesijumppaa kello 13:15–13:45.

Poliisi valvoo uudenvuoden juhlintaa

Poliisi valvoo uudenvuoden juhlintaa normaalia suuremmilla vahvuuksilla, kertoo Vantaan Sanonat. Eniten hälytyksiä on Tikkurilassa, Myyrmäessä, Korsossa, Hakunilassa ja Koivukylässä. Pahimmat kiireet ovat aattoyönä kello 22:n ja 6:n välillä.

Kauneimmat joululaulut Myyrmäen kirkossa

Myyrmäen kirkossa esitetään maanantaina 21.12. klo 20 kauneimpia joululauluja. Lasten kauneimmat joululaulut lauantaina 26.12. klo 15 Martinristin seurakuntakeskuksessa Martinlaaksossa.

SPR:n liikkuva veripalvelu Sapuscassa

SPR:n liikkuva veripavelu järjestää verenluovutustilaisuuksia joulun molemmin puolin. Vantaan Myyrmäessä veripalvelu on auki sunnuntaina 3.1. klo 11:00-15:00 Lounaskahvila Sapuscassa (Jönsaksentie 4).