Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kaupunginvaltuusto keskusteli Myyrmäen leikkipuistosta

Vantaan kaupunginvaltuusto keskusteli 1.2. aloitteesta Myyrmäenraitin leikkipuiston kunnostamiseksi. Vihreiden Jaana Huhdan mukaan aloitteeseen saadun vastauksen pitäisi taata leikkipuiston olemassaolo joko nykyisessä tai sitten korvaavassa paikassa.

Louhelan vanha ostoskeskus puretaan

Vantaan kaupunki aikoo purkaa Louhelan vanhan ostoskeskuksen, kertoo Helsingin Sanomat. Suunnitelman mukaan tilalle tulisi uusi ostoskeskus ja kerrostalo. Rakennuksessa sijaitsee nyt Siwa, ravintola, kampaamo ja kiinteistönvälitystoimisto.

Huoli Myyrmäenraitin leikkipuistosta

Vantaan kaupunginvaltuutettu Mikko Mäkelä teki 31.8. aloitteen Myyrmäenraitin leikkipuiston tontin muuttamiseksi asemakaavassa leikkipuistoksi. Kaupunginhallitus vastasi 14.12., että leikkipaikan säilyttämisen vuoksi asemakaavaa ei ole kuitenkaan tarpeen muuttaa.

Myyrinselkä hakee lisää pysäköintitilaa

Louhelan juna-aseman vieressä sijaitseva Kiinteistö Oy Myyrinselkä hakee asemakaavan muutosta, jolla rakennuksen pysäköintialuetta laajennetaan viereiselle katuaukiolle ja oleskelualueelle. Rakennuksessa on useita liiketiloja. Uusia pysäköintipaikkoja tulisi 14.