Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Internetin keskustelupalstoilla keskustellaan Myyrmäen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Nimimerkki Keittiönoidan kevätaamu Myyrmäen asemalla on täynnä “kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa”.

Myyrmäen ja Louhelan asemille pintaremontti

Myyrmäen, Louhelan ja Martinlaakson juna-asemilla tehdään pintaremontti vuoden 2010 aikana, kertoo Vartti. Perusremontti tehtäneen kuitenkin vasta vuonna 2014. Myyrmäen asemalle suunnitellaan grilliä.

Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena

Länsi-Vantaan suunnitteluohjelman mukaan Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena. Merkittävimmät kaavoituskohteet ovat Myyrmannin laajennus ja asuntorakentaminen Myyrmäen keskustassa. Uomatien länsipäähän rakennetaan myös uusia asuntoja.

Myyrmäen bussiterminaali maan alle?

Myyrmäen bussiterminaali saatetaan siirtää Paalutorin alle. Nykyisen terminaalin kapasiteetti ei tulevaisuudessa enää riitä. Uudesta bussiterminaalista olisi suora yhteys Myyrmannin kauppakeskukseen.

Nuoriso uhitteli illalla Myyrmäessä

Nuoriso uhitteli maanantaina 29.3. n. klo 20 Myyrmäen asemalla, kertoo Ilta-Sanomat. Nuorisojoukko siirtyi myöhemmin Malminkartanoon ja Kannelmäkeen. Riidan syyksi väitettiin, että “joku olisi moittinut jonkun äitiä”.

Liikenteen kehitys Myyrmäessä 2009

Vantaan kaupungin laatimien liikennelaskelmien mukaan autoliikenne Myyrmäessä on hieman kasvanut, kun taas polkupyöräliikenne on selvästi vähentynyt. Laskelmat sisältävät myös Myyrmäen bussiterminaalin sekä Myyrmäen ja Louhelan juna-asemien matkustajamäärät.

Myyrmäen bussiterminaalin muutossuunnitelmat hyväksyttiin

Vantaan kuntatekniikan ja joukkoliikenneasioiden jaosto hyväksyi 16.3. pienin muutoksin Myyrmäen bussien kääntöpaikkojen liikenneselvityksen, Jönsaksentien linja-autopysäkkien yleissuunnitelman ja Jokeri 2 -linjan päätepysäkkijärjestelyt.